0312 911 48 89 info@novaisitme.com
Oticon İşitme Cihazı Modelleri, Fiyatları ve Yorumları

Oticon İşitme Cihazı Modelleri, Fiyatları ve Yorumları

Oticon bayileri tarafından satılmakta olan Oticon işitme cihazı, günümüzde dünyanın birçok noktasında olduğu gibi Türkiye’de de kullanılmaktadır.

▪️Oticon MINIRITE T,

▪️Oticon MINIRITE R,

▪️Oticon MINIBTE R,

▪️Oticon More MINIBTE T,

▪️Oticon OPN S,

▪️Oticon Ruby,

▪️Oticon Play PX MINIBTE R dahil birçok ürünü kapsar.

Oticon işitme cihazı kullanıcı yorumları genel anlamda bir çok yorum vardır.

Oticon More MINIRITE T

Oticon işitme cihazı yorumları kullanıcıya ve uygulayan Odyolog’a göre değişiklik göstermektedir. Model, çok hafiften çok ileriye kadar her işitme kaybı derecesinde kullanılabilir. Küçük ve hafif tasarımı sayesinde, en iyi çözümleri almanıza yardımcı olur. Pil numarası 312 olup uzun süre dayanabilir. Böylece pratik şekilde yararlanabilirsiniz.

Gerçek dünyadan gerçek seslere sahip olduğu için çevrenizi dengeli ve doğru bir şekilde algılamanıza yardımcı olur. Böylece en iyi çözümleri almanızı sağlar. Gelişmiş teknolojisi sayesinde, çevrenizi daha iyi algılama olanağı sunar. Gerek gürültülü gerekse sessiz ortamlarda profesyonel çözümleri vardır.

Bunun yanı sıra model, canlı müzik dinlerken ya da ses akışı esnasında da size pratik seçenekler sunar. Oticon MyMusic ile en verimli sonuçlar alınabillir.

Oticon More MINIRITE R

Oticon bayileri tarafından sunulan bu model çok hafif, hafif, orta, ileri ve çok ileri derecelerde kullanılabilir. Şarj edilebilir pil tipine sahiptir. Böylece her yerde en iyi çözümlere ulaşmanızı sağlar. Sade yapısıyla günlük hayatın her ortamına adapte olabilir.

Ergonomik tasarımı sayesinde üzerinizde rahatsızlık vermeden taşıyabileceğiniz bir üründür.  Çevrede bulunan tüm seslere erişim özelliği mevcut olup beyni sesleri anlamlandırma hususunda destekler. Hem ses seviyesi hem de program kontrolü için ikili dokunmatik düğmeye sahiptir. Böylece pratik çözümleri bulunur. Bluetooth  teknolojisi de mevcuttur.

Pil kullanmayan bu ürün, tekrar şarj edilebilir bir üründür. Sadece 3 saatte gün boyu yeterli bir şarj seviyesi sunar. Şarj cihazı her yerde kullanabileceğiniz, pratik bir yapıya sahiptir. Suya ve toza dayanıklı olduğu için her yerde en iyi çözümlere kavuşmanızı sağlar.

Oticon işitme cihazı ses ayarı nasıl yapılır? Bu sorunun cevabı her model için farklılık gösterir. Uzman Odyologların bilgi ve donanımına, işitme kaybı seviyesine göre cihaz seçimi ve ayarı değişmektedir.

Oticon More MINIBTE R

Oticon işitme cihazı modelleri arasında bulunan bu ürün çok hafif, hafif ve orta dereceli işitme kayıplarında kullanılır. Pil kullanmamakta olup tekrar şarj edilebilir yapıdadır. Çoğu insanın kulağına uygun olan model, kısa sürede şarj olabilir. Gün boyunca kullanma olanağı sunar.

Cihaz gelişmiş bir teknolojiye sahip olup Android, iPhone, iPad, iPod Touch cihazlardan ses aktarımları yapabilmektedir. Bluetooth özelliği de yer almaktadır.

Akıllı özelliklere sahip olan ürün, ses ortamının karmaşıklığını anlayabilmek için bir saniye içerisine, saniyede 500 kere tarama ve analiz gerçekleştirir. Böylece size en iyi dinleme olanakları sunar. Ses ortamını dengeleme özelliği de mevcuttur.

Oticon İşitme Cihazı Modelleri, Fiyatları ve Yorumları
Oticon İşitme Cihazı Modelleri, Fiyatları ve Yorumları

Ayrıca canlı müzik dinlerken de size en iyi ses kalitesini teklif etmektedir. Suya ve neme karşı dayanıklı olduğu için uzun sürelidir. Oticon işitme cihazları Ankara ilinde bir çok işitme merkezinde satış ve uygulaması yapılmaktadır. Merkezimiz Unitron ve Resound işitme cihazlarının bayisidir.

Oticon More MINIBTE T

Oticon bayileri tarafından sunulan bu model çok hafif, hafif ve orta dereceli işitme kayıplarında kullanılan bir üründür. Pil tipi 312 olup uzun süre kullanıma sahiptir. Küçük bir cihaz olduğu için üzerinizde ağırlık yapmaz. Belirli Android cihazlar ile iPhone, iPad, iPod Touch cihazlarından ses aktarımı yapabilir. Blueetooth özelliği sayesinde profesyonel sonuçlar teklif eder.

Cihaz saniyede 500 kere tarama ve analiz yaptıktan sonra ses ortamının karmaşıklığını anlar. Sesler arasında kesin bir kontrast ve denge oluşturmak için sesleri organize eder. Böylece gerçek dünyadan, gerçek sesler duymanızı sağlar.

Oticon OPN S

Oticon OPN S ileri ve çok ileri ses kayıpları için kullanılan bir modeldir. Pil numarası 13 olup uzun süreli bir kullanım sağlar. Tiyatro ya da sinema gibi loop sistemi mevcut, kamuya açık alanlarda gelişmiş seçenekler sunar.

Bluetooth teknolojisi olan ürün kompakt bir tasarıma sahiptir. Bu nedenle her yerde basit şekilde kullanmanızı sağlar. Farklı renkler arasından arzunuza göre tercihler yapılabilir. Uğultu sesine son getiren ürün, daha rahat bir şekilde sesleri algılamanıza yardımcı olur.

Suya ve toza karşı yüksek derecede dayanıklıdır. Böylece profesyonel çözümler sunar. Oticon fiyat listesi için Oticon bayilerinden bilgi alınız.

Oticon Ruby

Oticon Ruby hafiften ileri dereceye kullanılabilen bir üründür. Lityum-İyon pillere sahip olup gün boyu yeten bir kullanım sağlar. Şarj edilebildiği için profesyonel çözümleri vardır. Dahili telecoil özelliği sayesinde pratik çözümler sağlamaktadır.

3 saate şarj edilebilen ürün kompakt tasarıma sahiptir. Böylece kulağınızda ağırlık yapmadan kullanılabilir. Gelişmiş özellikleri sayesinde, çevrenizden en iyi sonuçları almanızı sağlar. Sevdiklerinizi daha kolay bir şekilde duyabilir, konuşmaya rahatlıkla dahil olabilirsiniz.

Uzun yıllar kullanılabilecek dayanıklılıkta üretilen ürün, suya ve toza karşı da sağlamdır. Oticon işitme cihazı kullanım kılavuzu ile ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Oticon Xceed

Oticon Xceed ileri ve çok ileri işitme kayıplarında kullanılır. Ergonomik ve kompakt tasarımı, kulağınızda rahatça kullanmanıza yardımcı olur. İkili dokunmatik düğme ve programları değiştirmek üzere ekstra bir buton bulundurur. Böylece pratik çözümlere sahiptir.

Telecoil özelliği sayesinde çevre ile daha kolay iletişime geçmenize yardımcı olur. Pil numarası 675 olup uzun süre kullanım sahibidir. İşitme cihazının durumunu izlemek üzere, isteğe bağlı gizli LED göstergesi mevcuttur.

Sonuç olarak Oticon işitme cihazı fiyatları her modelde farklılık göstermektedir. Farklı markalarla ilgili genel bilgi vermek adına makalemizi okuyabilirsiniz. Merkezimizde Resound işitme cihazları ve Unitron işitme cihazların satışı yapılmaktadır. İşitme cihazları teknolojinin gelişmesiyle çok iyi durumdalar markalar önemli olmakla birlikte cihazı uygulamasının Odyolog ve işitme cihazları konusunda uzman olduğuna lütfen dikkat ediniz. Çünkü en iyi işitme cihazı iyi olmayan ayar ile en kötü işitme cihazı olabilir. İşitme Cihazı Ankara’da şubemizde alanında deneyimli Odyologlar cihazı seçimi ve ayarlamalarını yapıp süreci takip etmektedir.

 

 

Bir cevap yazın